Passie voor natuur en op zoek naar geld? Kijk welke kansen de nieuwe economie je biedt. Het gaat niet alleen meer om euro’s maar om waarde creëren. Laat je inspireren, experimenteer mee en deel je ervaringen. Samen vinden we uit hoe wij onze groene ambities vorm kunnen geven in de nieuwe economie. Welkom!

Nieuwe business voor de kinderboerderij

Bestel hier het GRATIS e-book 'Nieuwe businessideeën voor NME' met zes nieuwe businessideeën voor de kinderboerderij.

Blijf op de hoogte

submit_form

Welkom bij Een Natuurlijke Kijk!

Er gebeuren regelmatig dingen die ik vreemd vind, of niet vind kloppen. Die in mijn ogen niet 'natuurlijk' zijn. Of die mensen niet in hun waarde laten. Ik begin te ontdekken waar dat in zit: in ons werk doen we veel dingen omdat we dat altijd zo deden. Maar de wereld is enorm aan het veranderen. Dat vraagt om een reactie! Wie niet reageert, legt uiteindelijk het loodje. Net zoals in de natuur.

Maar hoe reageer je daarop als organisatie? Dat is wat ik interessant vindt. We kunnen veel leren van hoe de natuur zaken organiseert en via deze blog wil ik jullie graag mijn gedachtenspinsels hierover voorleggen. 

Veel leesplezier gewenst!

Vivian Siebering

 Reageer

Reageer

Bobbe - woensdag 26 okt 2016 17:09

You have the monopoly on useful ini'-matfonrarenot monopolies illegal? ;)

Keete Voerman - maandag 17 nov 2014 10:44

Helemaal mee eens dat de wereld aan het veranderen is en dat er vanuit de NME sector gereageerd moet worden. Zelf vind ik het ook juist interessant om na te denken, hoe organiseer je de overgangsfase? Is het begin punt het ontstaan van nieuwe initiatieven of juist werken met er al is en die ervaring gebruiken in nieuwe idee├źn en samenwerkingsverbanden?

Vivian Siebering - woensdag 12 nov 2014 11:47

Dankje!

Jan - woensdag 12 nov 2014 09:26

Hoi Vivian, Goed te zien dat je al lekker je site aan het vullen bent! Veel plezier met je mooie site. -Jan