Passie voor natuur en op zoek naar geld? Kijk welke kansen de nieuwe economie je biedt. Het gaat niet alleen meer om euro’s maar om waarde creëren. Laat je inspireren, experimenteer mee en deel je ervaringen. Samen vinden we uit hoe wij onze groene ambities vorm kunnen geven in de nieuwe economie. Welkom!

Nieuwe business voor de kinderboerderij

Bestel hier het GRATIS e-book 'Nieuwe businessideeën voor NME' met zes nieuwe businessideeën voor de kinderboerderij.

Blijf op de hoogte

submit_form

Blog

Nieuw businessmodel voor de kinderboerderij: Niet kinderachtig!

“Wat een sfeervolle, gastvrije plek is onze kinderboerderij. We gaan zelfs regelmatig zonder de kinderen. Laatst had ik er een workshop RecycleArt en binnenkort weer de Green Country Fair. Mijn man Bas kon afgelopen week testrijden met een Tesla en leent zijn hogedrukspuit uit aan de deelcorner.

 

Geplaatst op dinsdag 24 feb 2015 | Aantal reacties: 1 | Lees verder

Bomen groeien nĂ­et tot in de hemel

Als bioloog begreep ik nooit waarom in de economie alles altijd alleen maar moet groeien. Bomen groeien toch ook niet eindeloos door? Alles in de natuur is cyclisch, bomen gaan een keer dood en vormen dan weer voedsel voor andere levensvormen.

 

Geplaatst op maandag 10 nov 2014 | Aantal reacties: 4 | Lees verder

Welkom bij Een Natuurlijke Kijk!

Er gebeuren regelmatig dingen die ik vreemd vind, of niet vind kloppen. Die in mijn ogen niet 'natuurlijk' zijn. Of die mensen niet in hun waarde laten. Ik begin te ontdekken waar dat in zit: in ons werk doen we veel dingen omdat we dat altijd zo deden.

 

Geplaatst op maandag 10 nov 2014 | Aantal reacties: 4 | Lees verder